Як правильно подати страву у ресторані

0 Comments 20:37

Усі страви, які ставлять з лівого боку від гостя, офіціант подає лівою рукою, а з правого боку від гостя – правою рукою. Холодні закуски приносять на таці разом із приладами, якими слід користуватися, і ставлять на підсобний стіл. Якщо замовлена ​​риба, потрібно закусочний ніж і виделка, а не рибний ніж і виделка.

В якому порядку подаються страви у ресторані?

Класична черговість подачі страв: салати -> закуски -> супи -> основні страви. Перед подачею страв та напоїв гостям переконайтеся, що вони відповідають фотографіям (зовнішній вигляд страви та подача: стейк-ніж, посуд і т. д.).

Як правильно подати блюда?

У послідовності подачі страв та напоїв найбільший пріоритет має перша черга, тобто страви, які необхідно винести до зали першими:

  1. 1-а черга: холодні закуски (салати тощо), напій
  2. 2-я черга: перша страва
  3. 3-я черга: друга страва
  4. 4-я черга: десерт

Related Post

Як зробити онлайн розіграш призівЯк зробити онлайн розіграш призів

Як оголосити переможця в Інстаграмі? Для розіграшу перейдіть на сторінку: https://youtogift.com/createoneclick. Потрібно буде вставити посилання на конкурсний пост та обрати тип конкурсу. Збір бази та вибір переможця відбувається автоматично. Весь

Як знайти Зеніт?Як знайти Зеніт?

Зеніт – Точка небесної сфери, розташована над головою спостерігача. За іншим визначенням – це напрям, що вказує безпосередньо «вгору» над конкретним місцем, тобто це один із двох вертикальних напрямків, ортогональних