Як правильно обробити грудку для відбивних

0 Comments 03:13

Як правильно розрізати курячу грудку?

Робимо розріз спочатку з правого чи з лівого боку. Потім ніж ведемо по кістці в ліву сторону (якщо це ліва половинка філе) і продовжуємо зрізати м'ясо з кісток. Підрізаємо м'ясо по краях кістки та отримуємо половинку філе грудки. За таким принципом відрізаємо другу частину філе.

Як правильно нарізати м'ясо на відбивні?

Нарізати м'ясо для відбивних необхідно поперек волокон, невеликими шматками завтовшки від 1 до 1,5 см. Це робиться для того, щоб м'ясо добре просмажувалось і не залишалося сирим.

Related Post

402 двигун газель як зняти помпу402 двигун газель як зняти помпу

Як зрозуміти що помпа вийшла з ладу? Ознаки несправності помпи Сторонні шуми. Найчастіше частково несправна водяна помпа системи охолодження під час роботи видає «нездорові» шумячі чи «підвиваючі» звуки. … Люфт