Як правильно обробити бройлера для продажу

0 Comments 03:58

Як обробляти птаха?

Птах укласти на спинку. Гострим ножем надрізати шкіру у місці, де стегно підходить до тушки. Відтягнути стегенця убік — у результаті він самостійно відокремиться і оголиться суглоб, яким ніжка кріпиться до тушки. Розрізати ножем уздовж суглоба – таким чином ви легко відокремите ціле стегенце без втрат м'яса.

Як правильно обробити тушку курки?

Натискаючи добре на ніж розрізати грудку по кістки на дві рівні частини. Потім акуратно відокремити філе від реберних кісток та зняти шкіру. Просто відгинаючи філе убік, зрізати його від кістки кінчиком невеликого ножа. Таким чином, виходить 8 порційних шматочків курки та спинка для бульйону.

Related Post

Як швидко вивчити бар офіціантуЯк швидко вивчити бар офіціанту

Що потрібно вивчати офіціанту? Офіціанти повинні вивчити не тільки асортимент пропозицій, але й знати: як вони виглядають і на якому посуді подаються; склад; температуру подачі та соуси; смакові якості (гострота,