Як правильно їсти рибу з кістками

0 Comments 21:30

Якщо до рибної страви подані спеціальні прилади – лопатка та вилка, то лопатку беремо в праву руку (грає роль ножа), вилку в ліву. Виделкою притримуємо шматочок, лопаткою відокремлюємо кістки. Якщо подаються дві вилки, то права використовується для відділення кісток, лівою ж відправляємо шматочок риби у рот.4 жовт. 2018 р.

Як правильно їсти рибу з кістками?

Рибу спочатку їдять зверху, потім спинку. Потім рибу перевертають та їдять нижню частину. Великі кістки відокремлюються у тарілці (ножем чи вилкою у правій руці). Якщо ж дрібні кісточки потрапили в рот, їх губами потрібно перемістити на вилку, а потім покласти на далекий край тарілки.

Як правильно їсти рибу з етикету?

Спочатку розділяється голова і хвіст, для цього використовуються вилка і ніж, потім відокремлюється шкірка, з'їдається верхнє філе, забирається хребет і з'їдається інша половина. риби. Щоб з'їсти хребет, його потрібно акуратно притримувати і за допомогою вилки їсти м'якоть.

Related Post

Як визначити несправність турбокомпресора?Як визначити несправність турбокомпресора?

Поки власник машини натискає газ, здавіть рукою повітряний патрубок, що йде до турбіни. Якщо після кількох утоплювань акселератора в підлогу потік повітря не почав розтискати ваш кулак – хана турбіні.