Як правильно готує свинячу печінку

0 Comments 01:32

Як правильно приготувати свинячу печінку, щоб вона була м'якою?

Головне – не пересмажувати печінка. Щоб вона залишилася соковитою, достатньо тримати кожну сторону на добре розігрітій сковороді по 5 хвилин (чи трохи менше). Якщо перед обсмажуванням вмочити шматочки печінки в борошно або кляр, то сік точно залишиться всередині. Сметана або вершки – вірні соковиті друзі і м'якою печінки.

Скільки потрібно гасити свинячу печінку, щоб вона стала м'якою?

Гасити 40-50 хвилин на середньому вогні. Час приготування залежить від величини шматків, і навіть віку тварини. Печінка молодої свині приготується дещо швидше. Тут важливо стежити за кількістю рідини, в якій гаситься печінка.

Related Post

Коли було проголошено дкрКоли було проголошено дкр

Донецько-Криворізька радянська республіка (ДКСР) – політична освіта, проголошена на території Донецького та Криворізького басейнів (18 лютого 1918) як автономія у складі РРФСР. Через місяць, у березні 1918 року, було оголошено

Як визначити кількість електронних шарів?Як визначити кількість електронних шарів?

Число електронних шарів в атомі дорівнює номеру періоду. Кількість електронних шарів та кількість електронів (елементарних частинок) на зовнішньому електронному шарі хімічного елемента легко визначити за його розташуванням усередині таблиці Д.