Столову або десертну ложку слід просмикнути між шкіркою та м'якоттю ківі, потім, злегка натиснувши, одним рухом провернути її по колу фрукта, від'єднуючи м'якоть від шкірки.17 лют. 2021 р.
Як легко очистити ківі?
Потрібний ніж для чищення овочів, чайна ложка та обробна дошка. Покласти ківі на обробну дошку, зрізати кінчики ківі з двох боків. Взяти в руки чайну ложку та обережно ввести її під шкірку фрукта, пройтися ложкою по контуру ківі, відокремлюючи шкірку від м'якоті. Виконати ці ж маніпуляції з іншого боку.
Чи потрібно знімати шкірку з ківі?
Шкірка ківі містить вітамін С і цілком їстівна. Це один із найефективніших продуктів для тих, хто страждає від запорів, а ще в ньому є корисний для серця калій — майже як у середньому банані, але з умовою, що поїдати ківі ви разом зі шкіркою, а не залишатимете одну зелень.