Як посолити жереха в домашніх умовах смачно та швидко

0 Comments 09:09

Скільки солі та цукру для засолювання риби?

Для розсолу додають 0,5 літра води 1,5–3 столові ложки. солі (залежно від того, засолюється риба цілком або шматочками; для риби повністю солі береться більше), 1 столову ложку цукру, перець горошком, лавровий лист, інші прянощі на смак.

Скільки солі на 1 літр води для засолювання риби?

Підготуйте рибу і щільними шарами або кругами покладіть її в ємність. Для приготування правильного розсолу змішайте літр води, 2 столові ложки солі з гіркою та столову ложку цукру.

Related Post

Апаратник пастеризації що робитьАпаратник пастеризації що робить

Апаратник пастеризації (4-й розряд) Веде технологічний процес пастеризації молока (суміші), вершків та інших рідких харчових продуктів до певної температури на трубчастих пастеризаторах.. Нормалізація продукту, що пастеризується в потоці на сепараторі-нормалізаторі.