Як посолити горбушу в домашніх умовах смачно та швидко покроково сухим способом шматочками

0 Comments 21:19

Як швидко засолити горбушу шматочками?

У окроп додайте сіль, цукор і перець, ретельно перемішайте. Поки остигає розсіл, відріжте у горбуші голову і очистіть рибу від шкірки, нутрощів і кісток. Наріжте філе невеликими шматочками і перекладіть у глибоку ємність. Охолоджений розсіл з'єднайте з коньяком і залийте горбушу на 20 хв.

Скільки часу солиться горбуша шматочками?

Змішати цукор і сіль у мисці та рівномірно натерти рибу з обох боків. З'єднати дві половинки, обернути поліетиленовою плівкою та відправити у холодильник. Через 24 години горбуша готова до вживання. Перед подачею на стіл горбушу можна полити олією.

Related Post

Як правильно вичавлювати сік у соковижималціЯк правильно вичавлювати сік у соковижималці

Що не можна вичавлювати в соковижималці? Примітка: Соковитискач не підходить для фруктів та овочів, що містять крохмаль (наприклад, банан, манго, цукрова тростина, авокадо, гарбуз). У цьому випадку слід використовувати блендер.