Як посмажити зі свинини швидко та смачно

0 Comments 21:22

Як правильно смажити свинину на сковороді?

М'ясо потрібно нарізати шматочками 4-5 см завдовжки і 1 см завширшки. Нагріти сковороду, налити олію, викласти свинину і смажити її 7 хвилин. Потім викласти нарізану цибулю, зменшити вогонь, накрити сковороду кришкою та продовжувати готувати страву 20 хвилин.

Як приготувати соковите м'ясо на сковороді?

Щоб м'ясо було соковитим всередині важливо відразу запечатати всі його соки. Для цього викладіть свинину на гарячу сковороду і на вогні трохи вище середнього доведіть до рум'яної скоринки з одного боку. Не перевертайте, поки м'ясо не підрум'яниться. Після цього акуратно переверніть і повторіть процес.

Related Post

Як правильно намотувати льон у сантехніціЯк правильно намотувати льон у сантехніці

Проводити намотування сантехнічного льону (паклі) на різьблення, необхідно у правильному напрямку – по різьбленню. У випадку, коли у вас праве різьблення, намотувати клоччя необхідно за годинниковою стрілкою, якщо ущільнюються газові

Вальдоксан як довго можна прийматиВальдоксан як довго можна приймати

Тривалість лікування У більшості людей з депресією препарат Вальдоксан починає діяти на симптоми депресії протягом двох тижнів після початку терапії. Лікарська терапія депресії має проводитися принаймні протягом 6 місяців, до