Як порахувати калорійність продукту знаючи білки жири вуглеводи?

0 Comments 02:07

Щоб дізнатися, скільки кілокалорій, білків, жирів і вуглеводів у складному блюді, треба згадати просте правило пропорції – рівності двох відносин: загальна калорійність страви / вага страви = калорійність однієї порції/100 г.

Формула розрахунку калорійності Виглядає вона так: В г блюда = А калорій; 100 г = Х ккал. Кількість ккал в 100 грамах = А х 100: Ст.

1 грам білка = 4 ккал 1 грам жиру = 9 ккал 1 грам вуглеводу = 4 ккал.

Related Post

Як зробити упаковку подарунківЯк зробити упаковку подарунків

Як власноруч зробити упаковку для подарунка? Як упакувати подарунок будь-якої форми в конверт із паперу Що потрібно Пакувальний папір; … Розгорніть аркуш. … Приклейте нижній бік паперу до верхнього. Загніть

Як можна підстригти акаціїЯк можна підстригти акації

Чи можна обрізати акацію? Її треба проводити ранньою весною, до розпускання нирок, або восени – після листопада. При формувальній обрізці зрізається до третини довжини приросту попереднього року. Глибока обрізка –

Як правильно малювати стрілки підведенням новачкамЯк правильно малювати стрілки підведенням новачкам

Як правильно малювати стрілки для початківців? Стрілку можна спочатку намітити світлим олівцем або тінями, а потім опрацювати силует за допомогою підводки. Лінію на столітті краще починати вести від зовнішнього куточка