Як пити шипшину до або після їди?

0 Comments 23:55

Для досягнення жовчогінного ефекту настій шипшини приймають натщесерце в теплому вигляді за 20-30 хвилин до їди. Для покращення смаку та користі в настій можна додати ложку меду. Щоб краще засвоювався кальцій і як полівітамінний засіб настій шипшини приймають на ніч через годину після їди.

Відвар вживають за годину до прийому їжі без цукру. 20 г подрібнених плодів залити 500 мл окропу, настоювати 8 годин у термосі. Потім процідити через марлю і пити до їди вранці та ввечері по 200-250 г.

Шипшина і глоду у співвідношенні 1:2 відповідно засипаємо в термос і вливаємо літр гарячої води. Краще робити це перед сном, щоб напій встиг відстоятись. А вранці залишиться його лише процідити. Пити чай радиться після їди.

Завдяки багатому вмісту лікопіну, вітамінів A, B, E, K, магнію, заліза та інших корисних мінералів, чай з шипшиною підвищує опірність організму і благотворно впливає на нервову систему, забезпечуючи регенерацію клітин.

Related Post

Де можна купатися у Шарджі?Де можна купатися у Шарджі?

Пляжі Шарджі чисті, з білим піском, високим рівнем сервісу та різноманітними розвагами. Найпопулярніші – Аль-Хан та Аль-Корніш. Найбільш людний пляж – Аль-Корніш, він однаково заповнюється як туристами, так і місцевими

Як можна зареєструватися в цупісЯк можна зареєструватися в цупіс

Ідентифікацію можна, можливо пройти у пунктах прийому ставок Букмекерів, офісах платіжної системи Contact, салонах «Зв'язковий», на сайті Держпослуги, заповнити анкету у Мобільному додатку або в особистому кабінеті на сайті. Як