Як пити настій із хрону?

0 Comments 05:34

Сирий корінь іноді додають в овочеві салати та супи, в основному холодні. Щоб пом'якшити гостроту, приправу роблять на сметані, вершках чи йогурті. Є рецепти квасу та алкогольних напоїв з додаванням хрону. Широко відома хріновуха – настоянка тертого хрону на горілці.

Настоянка хрону на воді і вині Подрібніть два кілограми кореня хрону. Потім покладіть у трилітрову банку, помістіть туди ж 200 г нарізаного імбиру, все це залийте молодим вином. Для профілактики простудних захворювань приймати ввечері по одній столовій ложці настою бажано з медом.

Хрін використовується як загальнозміцнюючий засіб. Він стимулює апетит, нормалізує роботу ШКТ, посилює вироблення шлункового соку, активізує метаболізм. Кошти з хрону використовують для лікування гастриту зі зниженою кислотністю, а також при атонії кишківника.

Related Post

Як підключити файл до всіх файлів phpstormЯк підключити файл до всіх файлів phpstorm

Як налаштувати інтерпретатор у PHPStorm? Підключення інтерпретатора PHP до PhpStorm Тепер перейдемо до PhpStorm і відкриємо налаштування комбінацією клавіш Ctrl+Alt+S. Далі, у секції Languages ​​& Frameworks оберемо пункт PHP. У

Як зробити французьку меренгуЯк зробити французьку меренгу

Чим відрізняється італійська меренга від французької? На відміну від французької меренги, італійську готують за допомогою гарячого цукрового сиропу. Завдяки йому знищуються всі бактерії, а сама меренг стає дуже щільною і