Як пити коньяк уперше?

0 Comments 22:53

Коньяк прийнято пити невеликими ковтками, на кілька секунд затримуючи його у роті. Завдяки цьому коньяк повільно розтікається по мові і глотці, залишаючи приємний післясмак, в якому не повинно бути спиртових тонів, що обпалюють. Тривалий післясмак говорить про високу якість напою.May 22, 2020

Чим закушувати чи запивати коньяк, щоб не було гидко

  1. Нежирні сорти м'яса – курка, індичка, телятина, дичина. …
  2. Осетрина, сьомга, лосось, червона та чорна ікра, слабосолона горбуша або форель без прянощів.
  3. Салати із зелені та овочів, але краще подавати їх не як одна страва, а нарізкою чи у складі канапе з м'ясом.

Коньяк прийнято подавати кімнатної температури. Чарку злегка підігрівають у руці, тому оптимальна температура для дегустації – 20-25 °. Коньяк не п'ють охолодженим, тому що низька температура позбавляє напій можливості розкрити свій аромат.

Відповідь на запитання, чим закушують коньяк у пристойному суспільстві, дуже простий – нічим. Відповідно до етикету та правила 3 ​​"С" до коньяку правильно подавати лише каву та сигару (Cafe, Cognac, Cigare). Французи до молодих коньяків віком до 10 років можуть запропонувати паштет чи шоколад.

Related Post

Як зробити внутрішнє оздоблення дачіЯк зробити внутрішнє оздоблення дачі

Чим обшити дачний будиночок усередині недорого? Бюджетна обшивка стін дачного будинку гіпсокартоном Для обробки дачних будиночків необхідно вибирати ГВЛ, який міцніший і не боїться підвищеної вологості. Вологостійкий гіпсокартон можна встановлювати