Отже, правильно пити лікер Ксу Ксу можна так: до білого шампанського додати лікерний продукт у співвідношенні 2 до 1 і розмішати коктейльною ложечкою. За бажання прикрасьте посуд полуницею, а всередину киньте кілька шматочків льоду. зробити пюре з банана і м'яти, поступово додавати в масу лікер. XuXu.
Традиційно полуничний лікер п'ють, попередньо охолодивши його до 10 °С. Великі келихи не підійдуть. Ідеальний варіант – шоти. XuXu п'ють не лише у «чистому» вигляді.
Розбавити лікер можна водою (газованою або негазованою мінералкою), льодом, молоком, вершками, морозивом, гарячим шоколадом чи соками. Пропорції підбирають індивідуально. Вода і лід не псують смаку, чудово зменшуючи фортецю. Елітні лікери розбавляють лише водою без газу.