У охолоджений пивний келих налийте пиво. У стопку налийте холодний Егермейстер. За бажанням, киньте стопку Єгеря в келих з пивом або просто випийте шот і запийте його пивом.
За один вечір бажано вживати трохи більше 300 мл. В іншому випадку може настати сильне сп'яніння або проблеми із травною системою (через екстракти лікувальних трав). Також категорично не рекомендую змішувати Єгермейстер із пивомоскільки ефект від цього поєднання непередбачуваний.
На питання про те, як правильно пити лікер на травах Єгермейстернімці відповідають однозначно: залпом у чистому вигляді в охолодженому стані. Класичний спосіб вживання напою має на увазі його розлиття в шоти (невеликі чарки), охолодження в морозилці та випивання шота одним ковтком.
Подається Егермейстер у охолоджених горілчаних чарках, які в Німеччині називають шотами, випивати їх треба залпом, одним ковтком. При застуді не рекомендується пити пити Jägermeister із льодом, краще зігріти лікер до кімнатної температури. Для лікувального ефекту та профілактики буде достатньо 20-40 мл напою.