Лікер Бейліз є солодким неміцним напоєм, що традиційно подається як діжестив. Він ідеально поєднується із солодкими десертами, а тому більше підходить для завершення трапези. Так як пити цей продукт? У чистому вигляді правильно наливати напій у чарку на 25-30 мл.
Лікер п'ється без додавання льоду чи сиропу, не можна додавати воду чи сік. Бейліс допомагає переварити їжу за рахунок великої кількості цукру та невеликого вмісту вершкового алкоголю. Напій вважається жіночим і підходить також і як основний напій до ласощів. Пляшку з напоєм не прийнято охолоджувати.
Зазвичай напій не охолоджують, хоча температура його зберігання коливається в межах 5-25 °C. У випадку з Бейлізом все максимально просто — дістаємо з полиці та розливаємо по келихах. Лікер п'ють у чистому вигляді або у поєднанні з льодом. Все залежить від особистих уподобань.