Спочатку наповніть каструлю сіллю та водою та нагрійте її на плиті, поки вода не закипить. Опустіть курині ніжки у киплячу воду. Після того як курині ніжки Прокип'ятіть 5 хвилин, зніміть з вогню і змийте холодною водою. Відокремте ніготь.
У курячих лапках містяться колаген, вітаміни групи В, кальцій, цинк, селен, мідь та залізо. Холодець або заливне з курячих лапок корисні у період активного зростання та для підтримки здоров'я кісток. Гіалуронова кислота з курячих хрящ покращує стан суглобів і підвищує пружність шкіри.
45 хвилин 1Курячі лапки ретельно промити, перекласти в друшляк і дати стекти воді. 2Викласти лапки в киплячу воду та варити на невеликому вогні 40-45 хвилин.