Як очистити паростки машу?

0 Comments 23:33

Висипаємо паростки машу в друшляк, знову промиваємо їх під струменем свіжої води, даємо добре стекти. Паростки вже можна їсти або використовувати для приготування різних страв. Можна поставити їх у холодильник.

Ви можете очистити пророщений маш від зелених шкірок, промиваючи його проточною водою у великій каструлі, шкірка виринає і її можна зливати. Але цього не роблю. Промитий маш покласти в киплячу воду та поварити на маленькому вогні 7-8 хвилин. Відкинути на друшляк і промити водою.

Як тільки боби набухнуть і потріскається їхня зелена шкірка, маш готовий до процесу пророщування. Плоску тарілку застелите марлею, змоченою водою, на яку розкладете боби в один шар. Накрийте боби другим шматком марлі і зверху ще раз збризкайте водою. От і все!

Пророщування Марійка

  1. Замочуємо маш у воді на 6-8 годин.
  2. Зливаємо воду і перекладаємо її в банку.
  3. Наливаємо в банку свіжу воду і нахиляємо її, щоб зайве скло, але самі квасолі не пересихали. …
  4. Раз на 6-8 годин або частіше обполіскуємо маш свіжою водою і знову ставимо банку в те саме положення.

Dec 21, 2016

Related Post

Як можна відливати в домашніх умовахЯк можна відливати в домашніх умовах

Що потрібне для лиття? Інжекційний гранульований віск, віск для литників, поліролі та очищувачі воску, тальк для восковок. Віск Ferris різної форми та твердості, термошпателі, ножі, пилки, підставки для збирання "ялинок",

Як накачати лайки безкоштовно та швидкоЯк накачати лайки безкоштовно та швидко

Як набрати багато лайків в інстаграмі безкоштовно? Як набрати лайки самому Якісний контент Ключові слова та хештеги Геотеги Час публікації Публікація різних форматів Таргет Реклама у блогерів Репост постів у