Як називається тушковане м'ясо з картоплею?

0 Comments 21:40

У сучасній кухні словом «спекотне» часто називають страву, більше схожу на угорський гуляш – м'ясо, тушковане з картоплею, іншими овочами та спеціями після попередньої обсмажування або без неї. Воно подається з великою кількістю бульйону і без додаткового гарніру (часто в горщику).

Проте в основі обох страв лежать однакові інгредієнти – картопля та курка, які готуються гасінням. Те саме страву прийнято називати рагу в центральній частині Росії. І, згідно з словником Ожегова, будь-яка людина має повне право назвати так тушковані шматочки м'яса, риби або овочів.

Тушковане м'ясо (тушонка) – консервований м'ясний продукт, який одержують зі стерилізованого м'яса, приготованого у власному соку. Тушонка як продукт повністю готова до самостійного вживання, може входити до складу інших страв.

Картопля, або паслін бульбоносний (лат. Solánum tuberósum), – Вид багаторічних бульбоносних трав'янистих рослин з роду Пасльон (Solanum) сімейства Пасльонові (Solanaceae). Бульби картоплі є важливим харчовим продуктом.

Related Post

Де народився Володимир Жириновський?Де народився Володимир Жириновський?

Володимир Вольфович Жириновський народився 25 квітня 1946 року в Алма-Аті в єврейсько-російській родині. 25 квітня 1946 р., Алмати, КазахстанВолодимир Вольфович Жириновський / Дата та місце народження 25 квітня 1946 р.

Як визначити передавальне число механічної передачі?Як визначити передавальне число механічної передачі?

u = zБ /zМ, де: zБ – Число зубів більшої шестерні зубчастого колеса; zМ – Число зубів меншої шестерні зубчастого колеса . Можна легко розрахувати, що вийде після всіх заходів.