Як називається дрібна локшина?

0 Comments 19:56

Фарфалле – невеликі макарони, що нагадують бантики чи метеликів. Конкільє – паста у вигляді черепашок. Існує паста у вигляді коліс, спіралек, літер, зірочок, шестерень і багатьох інших форм. Каннеллоні – трубочки до 30 мм шириною і довжиною до 10 см.

粉絲, упр.粉丝, піньінь fěnsī, пал. феньси, повсякденні назви — «скляна, крохмальна, китайська локшина») – страва китайської, корейської, японської та інших азіатських кухонь, яка готується із сухої локшини (Т.

Лінгвіні (лінгвіні або лінгвіні, італійською Linguine) – довгі, плоскі і вузькі макарони, трохи довші, ніж спагетті.

Related Post