Як на заводі роблять сухарі?

0 Comments 09:04

Хліб має бути свіжим, мати дрібнопористу структуру і не кришитися. Житній чи пшеничний – залежить лише від побажання виробника. Готовий хліб нарізають, надаючи потрібної форми майбутнім сухарикам. Продукт, що вийшов, сушать у печах при температурі 180-190 градусів або обсмажують з додаванням масла.

Сухарі одержують у результаті сушіння випечених плит хліба. Технологію виробництва сухарів здобних можна розділити на кілька етапів: прийом та зберігання сировини, підготовка необхідної за рецептурою кількості, приготування тіста, випікання сухарних плит та їх витримка, різання на сухарі, сушіння сухарів та їхнє охолодження.

Технологія виробництва сухариків не відрізняється складністю і складається з декількох основних етапів: різання хліба, обсмажування його в жаровочній шафі або печі протягом 10-15 хвилин, додавання спецій та інших добавок, витримка з охолодженням та розфасовка готової продукції.

Related Post

Як можна позбутися лишаючи на тіліЯк можна позбутися лишаючи на тілі

Для лікування оперізувального лишаю використовують антивірусні препарати типу ацикловір, анальгетики та антигістамінні ліки для зняття больових відчуттів та корости. Лишай, розташований на пальці, є швидше за все псоріазом. Його лікують

Як підключити вертоліт до пульта керуванняЯк підключити вертоліт до пульта керування

Чому гелікоптер не реагує на пульт? Пульт керування не стикується з гелікоптером Переконайтеся, що антена в пульті керування встановлена ​​«до упору». Можна навіть притиснути чи вкрутити її. Якщо телескопічна антена,

Як зняти паливну рампу змз 406Як зняти паливну рампу змз 406

Як зняти паливну рейку з форсунками? Як зняти та почистити Відключаємо подачу палива від паливний рампи. Від'єднуємо електророз'єм проводів на паливні. форсунки. Відкручуємо два болти кріплення рампи та витягуємо її.