Як зробити шашлик у домашніх умовах без мангалу?
Шашлик на шпажках виходить практично таким же піджаристим і соковитим, як шашлик із мангалу. Звичайні шампури навряд чи влізуть у духовку, тому як альтернативу використовуйте дерев'яні шпажки. Щоб вони не спалахнули, замочіть їх у воді на 20–30 хвилин безпосередньо перед приготуванням шашлику.
Як приготувати шашлик в домашніх умовах?
Замаринуйте м'ясо разом із цибулею. На дно банки покладіть цибулю і налийте трохи маринаду. М'ясо нанизайте на дерев'яні шпажки, можете його чергувати з кільцями цибулі. Поставте підготовлені в такий спосіб шашлики у банку вертикально, а шийка банки щільно "укутайте" фольгою.