Як приготувати бутерброд?
Як приготувати бутерброди і сендвічі, щоб не допустити помилки
- Використовуйте «правильний» хліб.
- Вибирайте правильний розмір.
- Не мажте соуси та приправи на хліб.
- Видаляйте надлишки вологи.
- Приправляйте овочі та інші інгредієнти.
- Не перестарайтеся з м'ясом та сиром.
- Поступово розподіляйте інгредієнти.
- Додайте текстуру страві
Які види бутерброди?
Класифікація
- Відкриті – з одним шматочком хліба:
- Закриті — із двома шматочками хліба та начинки між ними:
- Закусочні – невеликого розміру:
- Гарячі бутерброди нагрівають у процесі приготування та вживають у гарячому вигляді. Приклади бутерброд із розплавленим твердим сиром, гавайський тост, італійська кароца.