Як можна замочити м'ясо

0 Comments 06:58

Словом, найпростіший і найсмачніший рецепт наступний: у глибокий посуд покладіть підготовлене м'ясо, додайте сіль великого помелу, перець чилі та паприку за смаком. Обомніть суміш руками, потім додайте натуральний йогурт та цедру одного апельсина. Залишіть м'ясо у маринаді на 10 хвилин. Готувати це просто!

У чому можна замочити м'ясо?

Маринувати шашлик можна в оцті, в кефірі, в томатному та гранатовому соку, у вині, у лимоні з базиліком, яблуками, аличою та червоною смородиною… Загалом, у хід йде все, що має підвищену кислотність.

Як замаринувати м'ясо Щоб воно стало м'яким?

Зробити м'ясо для гуляшу можна за допомогою маринаду. Наріжте м'ясо на порційні шматочки і залиште на ніч у кислому середовищі. Як маринад можна використовувати кефір, майонез, суміш майонезу з гірчицею та лимонним соком.. Також можна просто натерти м'ясо оцтом чи лимонним соком.

Related Post

Як правильно заводити механічний годинник кишеньковийЯк правильно заводити механічний годинник кишеньковий

Механічний кишеньковий годинник потрібно заводити вранці та ввечері у спокійному стані, при цьому слід акуратно поводитися із заводною головкою. Кварцові ж не потребують підзаводу — принцип їх роботи такий самий,

Як зробити текстильЯк зробити текстиль

Що за тканина текстиль? Текстиль (від лат. textus «тканина, матерія») вироби, виготовлені з гнучких, м'яких волокон і ниток (тканини, вата, сітки тощо), що виготовляються зазвичай з пряжі на ткацькому верстаті.

Коли день бухлаКоли день бухла

День алкоголіка в Україні та у всьому світі відзначається 20 лютого. Насправді це свято – не привід зайвий раз випити, адже створене воно було з іншою метою. Всесвітній день алкоголіка