Чим замінити загусник Що можна використати: Пшеничне борошно підійде для загущення соусів, підлив та непрозорих супів. Лимонний сік може використовуватися як загусник для вершків при збиванні. Манну крупу можна, можливо застосовувати для загущення запіканок, сирників, фаршу.
Основними активаторами-загусники є:
- Порошок натрію тетраборату.
- Фізіологічний розчин.
- Розчин для лінз із борною кислотою. Ми рекомендуємо Renu.
- Рідкий крохмаль.
- Універсальний активатор для слаймів.
- Краплі для очей.
Nov 21, 2019
З цим завданням непогано справляються желатин та крохмаль: картопляний або кукурудзяний. У кожному житлі є засоби для збирання та особистої гігієни. В побуті як активатор клею використовують рідкий гель для прання, піну для гоління чи зубну пасту. Зубний порошок – старовинний метод надання густоти клею.