Вживати всередину можна, можливо по різному. Найпопулярніше – як основа для смузі, оскільки відмінно поєднується і з ягодами, зеленню, а також для приготування холодних супів, наприклад окрошки. Готують із молочної сироватки коктейлі та желе, а також млинці та оладки.24 черв. 2021 р.
Що можна зробити із сироваткою від молока?
Можна, можливо приготувати та інші кулінарні вишукування:
- оладки, млинці, панкейки;
- різноманітні види тесту;
- хліб, булочки, пироги;
- напої;
- перші страви – окрошку, буряк, молочні супи;
- пиріжки, запіканки в духовці.
Які рослини можна підживлювати молочною сироваткою?
Які культури удобрюють сироваткою Найчастіше сироватку застосовують для підживлення помідорних та огіркових грядок. Нарівні з цими культурами добре сприймають добрива баштанні, коренеплоди та цибулю. З плодових дерев сироватка корисна яблуням, з садових квітів – троянд і півонії.