Як можна використовувати плоди кінського каштану?

0 Comments 20:31

У кулінарії каштани застосовують як для солодких, так і для гострих страв. Ними фарширують індичку, а також інші види птиці та дичини. З каштанів роблять паштети та супи, їх використовують як доповнення до м'яса та овочів. З нього роблять борошно, додають як начинку в пироги та салати.

Листя, на відміну від каштана їстівного, біля цього дерева нагадують п'ятірню. Плоди кінського каштана гіркі, несмачні. Кінський каштан не тільки неїстівний, а й токсичний через вміст у плодах сапоніну, есцину.

Плоди кінського каштана люди не їдять, але у медицині використовують. І не лише їх. З каштана виготовляють препарати на лікування тромбофлебіту, варикозного розширення вен, геморою.

Related Post