Що робити із залишками фруктів?
Перетворіть залишки м'якоті на фруктові – смачні та корисні – цукерки. Все, що потрібно зробити, це трохи приплюснути м'якоть, розкласти її на деку, застеляному папером для випічки, або силіконовому килимку і відправити в дегідратор або духовку на нижній рівень при 40 ° С на 10-12 год.
Що можна зробити із сухофруктів із компоту?
Сухофрукти перетворюємо на пюре за допомогою блендера. В принципі, якщо у вас немає блендера, то вам допоможе виделка, сито або м'ясорубка, але швидше блендером. У пюре, що вийшло, додаємо яйця, масло, цукор, розпушувач і ретельно розмішуємо. Тепер акуратно всипаємо манку, не перестаючи помішувати, бо будуть грудки.