Як можна приготувати відварену печінку

0 Comments 06:45

Як правильно відварити печінку?

Закип'ятіть воду в каструлі та додайте лавровий лист, кілька горошин чорного перцю та інші спеції до смаку. Покладіть печінку і варіть її на повільному чи середньому вогні. Після закипання великий шматок приготується за 40-45 хвилин. Невеликі – за 15–20 хвилин.

Як правильно приготувати печінку?

Щоб зберегти всі корисні властивості печінки, рекомендується вживати її у вареному вигляді. Варити її можна як у воді, так і в молоці. При варінні можна додати спеції до смаку. Великі шматки яловичої печінки варять 30-40 хвилин, а розрізану на шматочки або невеликі смужки – 10 хвилин.

Related Post

Як користуватись ручним консервним ножемЯк користуватись ручним консервним ножем

Чи можна відкривати консерви ножем? Чому не можна використовувати звичайний ніж Однак така ріжуча кромка не призначена для різання заморожених продуктів, кісток і, звичайно, металу. Порошкова сталь гостроти для гоління

Як зняти рульову рейку фольксвагенЯк зняти рульову рейку фольксваген

Що вбиває рульову рейку? Що вбиває рульову рейку Головний убивця рульової рейки – це наші "рівні" дороги. Рейковий механізм, незважаючи на простоту та надійність, дуже чутливий до ударних навантажень. ⚠