Як можна приготувати свинину у духовці

0 Comments 23:44

Як приготувати м'ясо в духовці, щоб воно було соковитим?

Щоб м'ясо вийшло м'яким та соковитим, використовуйте маринад. Для свинини відмінно підходить гірчиця та мед, зі спецій – базилік, часник, хмелі-сунелі. Яловичина чудово поєднується з кисло-солодкими соусами та прованськими травами. Використовуйте керамічні форми або інший жаростійкий посуд.

Скільки часу потрібно запікати свинину в духовці?

Свинину у духовці дуже просто готувати. Крім того, м'ясо можна замаринувати заздалегідь, від цього воно буде ще ароматнішим і ніжнішим. Свинину загортаємо у фольгу та запікаємо у духовці. М'ясо найкраще перші 30 хвилин запікати при 200*-220*С, а потім зменшити температуру до 180*-190*С.Похожі

Related Post

Коли чекати unlockКоли чекати unlock

Скільки потрібно чекати на розблокування завантажувача Xiaomi? Скориставшись невеликою помилкою (який незабаром може бути дозволений) можна обдурити систему і тому менш ніж за 5 хвилин ви можете розблокувати завантажувач вашого

Як замаринувати м'ясо оленя?Як замаринувати м'ясо оленя?

Як правильно вимочувати продукт перед приготуванням? взяти підготовлене м'ясо оленя та добре промити його під проточною водою. Слід прибрати всі забруднення та плівочки; після цього необхідно приготувати розчин з оцтом.