Як приготувати геркулес?
ІНСТРУКЦІЯ З ПРИГОТУВАННЯ:
- Закип'ятіть воду.
- Додати великі вівсяні пластівці Геркулес і, ретельно помішуючи, варіть протягом 15 хвилин.
- Додайте за смаком цукор та сіль.
- Після того, як геркулесова каша буде готова, накрийте кришкою і дайте їй постояти 2 хвилини, щоб вівсяні пластівці всотали зайву вологу.
У чому різниця геркулес та вівсянка?
Насправді: технології виробництва «Геркулеса» та вівсяних пластівців відрізняються лише способом різання зерна. Товщина і розмір у пластівців, що швидко розварюються, менше, ніж у «Геркулеса». Жодної додаткової обробки «швидкі» пластівці не проходять; 2-й міф: що швидше готується крупа, то менш корисна.