Зробити це можна так: Візьміть половину чайної ложки розпушувача та насипте в невелику кількість теплої води. Якщо суміш почне пузиритися і шипіти – продукт можна використовувати.8 квіт. 2022 р.
Як дізнатися, що це розпушувач?
Розпушувач, він же пекарський порошок, це дійсно сода, лише змішана з кислотою. Ще розпушувач додають крохмаль, щоб він поглинав непотрібну вологу, яка може спровокувати реакцію між содою і кислотою. Якщо взяти чайну ложку розпушувача, то соди в ньому буде рівно чверть ложки.
Що буде, якщо використовувати прострочений розпушувач для тесту?
Розпушувач для тесту Розпушувач втрачає свою ефективність через 12 місяців після виготовлення. Використання простроченого продукту призведе до того, що страви (сирники, оладки, пряники, бісквіт тощо). п.) не вийдуть пишними та повітряними, їхня текстура залишиться щільною.