Порошковий желатин повинен взяти всю воду (набухнути). При цьому ви побачите, що у чашці залишилася пухка маса без видимих ознак вільної води. Цю кашку ви і додаєте до маси. Якщо вийшло так, що желатин вже готовий до роботи, а ви ще ні, заберіть його в холодильник.
Таблиця заходів для розведення желатину
1 чайна ложка | 1 столова ложка | 1 гранований стакан |
---|---|---|
6 г | 15 г | 200 г |
Dec 7, 2018
Желатин має слабо-жовтий колір, не має смаку та запаху та виглядає як гранульований порошок.
Звичайний желатин слід розвести у воді в пропорції, яка рекомендована виробником на упаковці, потім залишити його для набухання на 30 хв. Після цього часу слід розчинити желатин на водяній бані, вилити в приготовлений бульйон і довести все до кипіння.