Як має набухати агар агар?

0 Comments 02:20

Агарагар розводять у різних гарячих рідинах, це може бути вода, бульйон, сік, молоко. Після цього масу ретельно розмішують і дають настоятися 15 хвилин. Далі необхідно довести рідину до кипіння, при цьому постійно помішуючи. Агарагар повинен повністю розчиниться.Jul 29, 2015

Як користуватися агарагаром у порошку? Для початку загусник необхідно замочити у воді або в будь-якій іншій рідині (соку, бульйоні), залежно від страви, що готується, на 15 хвилин, після чого довести його до кипіння на невеликому вогні, постійно помішуючи віночком.

Агар погане очищення часто неприємно пахне водоростями. Якісний ж агарагар майже немає запаху. Щоб перевірити силу агарагара додайте 1 г порошку 100 г води і дайте набухнути протягом 30 хвилин. Після цього доведіть суміш до кипіння і перелийте в ємність для остигання.

Щоб перевірити, чи достатньо агара міститься в розчині, потрібно налити трохи в чайну ложку і помістити на півхвилини в морозильну камеру. Якщо вміст ложки застиг, концентрація вибрана правильно. Якщо розчин залишився рідким, можна додати до нього трохи агара і знову нагріти.

Related Post

Як правильно різати м'ясо вздовж абоЯк правильно різати м'ясо вздовж або

Відповідь на це питання дуже проста – м'ясо потрібно різати тільки поперек волокон. Саме від цього залежить м'якість майбутнього шашлику, адже якщо ми перерізаємо волокна, вони втрачають свою жорсткість. Особливо

Який вигляд фурункул на початковій стадії?Який вигляд фурункул на початковій стадії?

На початковій стадії запалення дається взнаки появою характерного червоного горбка, що височить над поверхнею шкіри. Через 3-4 дні з'являється гнійна головка. Пізніше фурункул проривається під впливом збільшення обсягів гнійного секрету