Як магістр йоду став джедаєм

0 Comments 23:05

Майстер-джедай Йода отримав звання лицаря-джедая віком 50 років. Близько 800 ДБЯ він узяв собі учня, який став одним із багатьох його падаванів

падаванів
Падаван, студент-падаван або учень джедаю на основному мові дитина, або, в деяких випадках, дорослий, який починає серйозні тренування під керівництвом лицаря-джедаю або майстра-джедаю, який обирає учня з числа джедаїв молодшого рангу.
https://starwars.fandom.com › wiki › Падаван

за прожиті ним століття. У віці 96 років він став майстром-джедаєм, а пізніше був обраний до Вищої ради.

Чому Йода не зміг перемогти Палпатіна?

Коли Йода зрозумів, що Палпатіна не вдасться здолати, він вирішив зберегти собі життя, щоб передати свої знання тим, хто зможе його зупинити. Це стало ще однією причиною з якої Йода просто втік з поля бою, адже він не дурний і розуміє що він можливо останній хто зможе добре навчити джедая.

Чому Майстер Йода став маленьким?

Наприкінці серії виявляється, що метою насправді було немовля безіменної раси, до якої належав магістр Йода. Її представники довго живуть і повільно старіють — тому Йоді на момент смерті було більше 900 років. Глядачі відразу прозвали нового персонажа малюком Йодою.

Related Post

Як підключити інтернет китайськуЯк підключити інтернет китайську

Як отримати доступ до китайського інтернету? Обхід блокувань VPN. Ці сервіси шифрують ваші дані, а також змінюють географічне розташування. … Анонімні проксі-сервери. Proxy – це проміжна ланка між пристроєм користувача

Як швидко зробити манікюр?Як швидко зробити манікюр?

10 способів прискорити виконання манікюру Банально, але дієво. … Заздалегідь виконайте дизайни на Тіпсах, щоб не шукати і не перебирати фото дизайнів з клієнткою перед їх виконанням. Ергономічність робочого місця.

Як зробити домашнє морозиво із фруктівЯк зробити домашнє морозиво із фруктів

Що входить до складу морозива пломбір? Пломбір (фр. glace plombières від французького міста Пломб'єр-ле-Бен (фр. Plombières-les-Bains)) — вершкове морозиво, виготовлене з цільного молока або вершків з підвищеною кількістю молочного жиру,