Папір для випічки укладають по всій поверхні листа або приладдя для приготування страви. Необхідно запобігти дотику продукту, жиру та соку з формою для приготування. У разі застосування виробу з одностороннім силіконовим покриттям – його кладуть на деко необробленою стороною вниз.12 березня. 2021 р.
Як правильно стелити пергаментний папір для випічки?
Як використовувати пергамент Укладати пекарський папір необхідно глянсовою або гладкою стороною вгору. Пергаментом зручно вистилати лист і вже на нього викладати тісто, овочі, рибу чи м'ясо. Без олії страви виходять менш жирними, не пригорають і зберігають соковитість.
Чи потрібно змащувати олією пергаментний папір для випікання?
Тонкі паперові листи часом прилипають до поверхні виробів, а іноді розмокають і тріскаються, тому їх потрібно добре промастити, перед тим як ставити в духовку. Найкращий папір для випічки — пергамент багаторазового використання, покритий шаром силікону, та силіконовий папір, який не потрібно змащувати олією.