Аромат випшикується не з першого натискання, а щоразу, коли «груша» здавлюється пальцями. Усередині флакона нагнітається тиск і, коли повітря витіснить рідину з флакона, з отвору вийде заповітна ароматна хмаринка, більш розсіяна і широка, ніж зі звичайного пульверизатора.27 бер. 2014 р.
Скільки потрібно робити пшиків парфумів?
Нормою багато хто вважає один пшик і входження в хмарку. Або ж просто один пшик. Два-три пшики підійдуть квітковим, свіжим літнім чи весняним ароматам. Насичені аромати зазвичай наносяться намазом або мікропшиком і розподіляються по кількох гарячих точках.
Як називаються парфуми з помпою?
Колар (shroud) – додатковий аксесуар, який одягається на горлову частину флакона після вальцювання помпи. Він забезпечує невидимість стику між помпою та горлом флакона (вальцювальний шов). Також іноді називається кеш-помпою.