Олія з виноградних кісточок ідеально підходить для приготування салатів. Олія відрізняється високою стійкістю до нагрівання до високої температури (температура кипіння становить 216 градусів), тому відмінно підходить для смаження, випікання або приготування у фритюрі..
Як правильно користуватися олією виноградних кісточок?
Беріть не більше трьох крапель на 100 мл оліфи. Наносити вранці та ввечері, не змивати. Для жирної шкіри можна додати до суміші ложку укусу або лимонного соку. Щоб позбутися прищів, оліфу з винограду поєднуються з екстрактом чайного дерева, що надає відмінний дезінфікуючий ефект.
Чи можна олією виноградної кісточки мазати обличчя?
Чим корисний для обличчя Олія виноградних кісточок відома своїми регенеруючими та заспокійливими властивостями.. Воно не тільки омолоджує шкіру, а й підвищує її тонус та пружність, розгладжує зморшки, ефективно зволожує глибокі шари епідермісу, зберігаючи та відновлюючи природну вологість.