Як користуватися кишками для ковбаси

0 Comments 09:26

Як використовувати кишки для ковбаси?

Свинячі кишки для домашньої ковбаси універсальні, їх можна запікати, смажити, варити, коптити, готувати на грилі. Тонкі стінки свинячої оболонки добре пропускають аромат диму, але їх легше порвати при набиванні. Тому новачкам краще «набивати руку» використовуючи міцніші яловичі кишки.

Скільки потрібно вимочувати кишки для ковбаси?

Солоні череви в пучках обтрушують від солі, обполіскують у теплій воді, потім замочують у проточній воді при температурі 20-25 ° С до придбання стінками еластичності. У середньому час замочування для свинячих черев від 0,20 до 0,35 годин.

Related Post

Як правильно розвести проводку від щиткаЯк правильно розвести проводку від щитка

Як правильно розвести електрику? у процесі розведення дроту між собою з'єднують усередині розподільних коробок. Сполуки потрібно робити добре ізольовані. Забороняється з'єднувати між собою алюмінієвий та мідний провід; нульовий провід та

Коли брикс уфаКоли брикс уфа

Поточна версія сторінки поки що не перевірялася досвідченими учасниками та може значно відрізнятися від версії, перевіреної 27 травня 2021 року; перевірки вимагають 7 поправок. VII саміт БРІКС проходив 8-9 липня