Як наносити харчові блискітки на торт?
Для застосування Глітера розводять невеликою кількістю горілки, отримавши необхідну консистенцію. Потім барвник наносять пензлем. Можливе нанесення у сухому вигляді вручну або з пензлика. У прозорі вироби, желе, льодяники, желатинові капсули барвник можна додати в масу, отримавши гарний відтінок усередині продукту.
Як зробити бризки з Кандуріна на торті?
Розводимо кандурин горілкою у пропорції 70 до 30. Занурюємо у горілку пензель і, відтягуючи на себе щетинки, бризкаємо на торт. Якщо ви робите вперше, можете спочатку потренуватися на аркуші паперу. Такими бризками можна прикрасити поверхню торта, вирівняного крем-чизом або ганашем.