Насіння найкраще вилучати з капсул перед вживанням: Кардамон досить пекуча пряність, тому застосовувати її слід обережно. Дозування для різних страв неоднакове.18 травня 2011 р.
Як використовувати кардамон у зернах?
Кардамон належить до однієї з найвишуканіших прянощів. Основна сфера його застосування – ароматизація борошняних кондитерських виробів – кексів, печива, пряників – і особливо, ароматизація кондитерських начинок у рулетах, листковому тесті та у виробах з додаванням кави (наприклад, кавовий торт).
Чи можна жувати насіння кардамону?
кардамон покращує травлення; ця пряність – природний антисептик, тому він добре допомагає при застуді; кардамон освіжає дихання, навіщо потрібно розжувати кілька його зернят; він дарує енергію, допомагає прокинутися.