Як користуватися багатофункціональною шатківницею

0 Comments 21:17

Як правильно шаткувати капусту для засолювання?

Для рубання капусти використовується шеф-ніж з довгим і широким лезом, що звужується до кінчика. На перший погляд, робота дуже проста: очищаєте качан від верхнього забрудненого або зіпсованого листя, розрізаєте на чотири частини, потім кожну частину шаткуєте поперек листя тонкими смужками.

Чим найкраще шаткувати капусту?

Які ніж і дошку зручніше використовувати Для шатківниці будь-яких овочів потрібен ніж із широким клинком – Важливо забезпечити упор пальців і контролювати товщину зрізу. Другий важливий помічник – широка дошка.

Related Post

Коли робити молдингиКоли робити молдинги

Що спочатку молдинги чи шпалери? Спочатку клеяться шпалери. Молдинги фарбуються окремо, поки не змонтовані, а потім наклеюються на шпалери. Яка відстань має бути між молдингами на стіні? Не хвилюйтеся, якщо