Як користуватись Шампуром?

0 Comments 09:29

При нанизуванні м'яса, гарячий шампур припікає місце зіткнення м'яса із залізом утворюючи скоринку. Так сік із м'яса не виходитиме назовні. Нанизуйте три, максимум чотири шматки м'яса, якомога ближче до спіралі впритул один до одного. Шампури необхідно постійно крутити для рівномірного прожарювання м'яса.

Нарізати та нанизати м'ясо на шампур За правилами нарізають м'ясо поперек волокон, а ось насаджувати його на шампур потрібно вздовж волокон без проміжків між шматками, але й не надто притискаючи їх один до одного.

Цей виріб із харчової нержавіючої сталі, який використовують для приготування продуктів (м'яса, риби, овочів) на відкритому вогні. Чому шампур закручений? Це зроблено для твердості. Оскільки більшу частину шампура займають продукти, вигнута рукоять допомагає розподілити вагу і не дає погнутися шампуру.

Related Post

Як зробити смачний гуляш із печінкиЯк зробити смачний гуляш із печінки

Що додати до печінки для смаку? Відомі кухарі радять додавати до різного вигляду печінки різну суміш спецій: Приправа до курячої печінки – часник, базилік, петрушка, чебрець, каррі. Приправа до свинини

Як зустріли Фамусова Чацького у будинку?Як зустріли Фамусова Чацького у будинку?

Після трирічної відсутності Чацький приїжджає до Москви і відразу вирушає до будинок ФамусоваБо там живе його кохана, Софія. "Фамусівське суспільство" – це все, кого Чацький зустрічає в будинку Фамусова: сам