Як коптити в каструлі?

0 Comments 20:55

На салі робимо надрізи, щоб дим краще просочив його і можна починати. Ставимо казан на вогонь і закриваємо кришкою. Тріска швидко почне тліти, створивши в каструлі домашню коптильню. 5 хвилин тримаємо її на сильному вогні, а потім 30-40 хвилин на слабкому і наше копчене сало готове.

Процес копчення в домашній коптильні займає 15-20 хвилин, далі продукти готуються рахунок високої температури. Саме на такий час тління потрібно розрахувати кількість тріски. Це приблизно 1 жменька або 60-80 грамів. Якщо тріски буде занадто багато, обробка димом, що затягнулася, надасть гіркоту копченостям.

На дно металевої сковороди (бажано алюмінієвої) покладіть просочену тріску, щоб невелика кількість води разом із тріскою покривало дно. Головне лише покрити дно сковороди, щоб не було шарів тріски, інакше буде занадто багато диму. Правильна кількість тріски вироблятиме потрібну кількість диму.

Підготуйте коптильню – Застеліть дно фольгою для жиру, насипте тирсу (підійдуть вільхові) і встановіть грати. Покладіть на ґрати м'ясо, закрийте кришку та коптить протягом 50 хвилин. Приблизно всередині процесу один раз відкрийте кришку і випустіть дим. Готове м'ясо вийміть із коптильні, наріжте та подайте на стіл.

Related Post

Як можна змусити сусіда поставити парканЯк можна змусити сусіда поставити паркан

Огородження з метою мінімального затінення території сусідніх ділянок повинні бути сітчасті або ґратчасті заввишки 1,5 м-коду. Допускається за рішенням загальних зборів членів садівничого (дачного) об'єднання влаштування глухих огорож з боку

Де найбільше озер?Де найбільше озер?

Канада У Канаді зареєстровано найбільше природних озер, і її припадає 50% озер світу. За оцінками, Землі близько 117 мільйонів озер. Площа Великих озер становить понад 94 000 квадратних миль.Aug 30,