Як їсти ведмежатину?

0 Comments 03:01

М'ясо білих ведмедів, як правило, подають запеченим, звареним у супі чи рагу. Це м'ясо ніколи не їдять сирим, а печінка практично не використовують у їжу: в ній міститься велика кількість вітаміну А і воно має високу токсичність. Смак м'яса ведмедя залежить від того, чим харчувався ведмідь, від його віку та статі.

Ведмежатина (сира) – це один з видів сирого м'яса у грі. У сирому вигляді по калорійності можна порівняти з м'ясом оленя, але ведмежатина викликає спрагу. Є це м'ясо сирим не рекомендується. можна, можливо отримати харчове отруєння та/або кишкових паразитів. Тим не менш, з'ївши один шматок м'яса вагою 1 кг, можна, можливо отримати 900 Кал.

Щоб ведмежатина набула необхідної м'якості, соковитості та благородного смаку, її попередньо вимочують у маринаді з вина, спецій та трав – чотири дні, якщо шматки великі, і не менше 15 годин, якщо м'ясо нарізане невеликими скибочками.

Специфічна особливість печінки білого ведмедя Жир тварин, яких поїдає цей хижак, у надлишку містить таку речовину, як ретинол. Ретинол більшості з нас відомий як вітамін А, який накопичується в печінки білого ведмедя у неймовірно великих кількостях.

Related Post