Сосиски та сардельки піддають термообробці на виробництві, як і варену ковбасу. Тому їх можна вживати в «сиром», тобто холодному вигляді: їх вже приготували Але в гарячому варіанті вони зазвичай смачніші: при тепловій обробці жир, що міститься в них, розтоплюється, і сосиски-сардельки стають соковитішими.Aug 26, 2016
За словами дієтологів, натуральні потрібно обов'язково варити, а ось магазинні – це готовий до вживання продукт, який ще на етапі виробництва піддається термічній обробці, тому їх можна їсти та у сирому вигляді.
Як підготувати сардельки Найчастіше сардельки роблять у натуральній оболонці. Знімати її необов'язково, адже вона їстівна. При варінні плівка може лопнути, так що для надійності варто проколоти її в кількох місцях зубочисткою.
Під час очищення гарячих виробів м'ясо може відходити разом із оболонкою. Тоді сосиски вийдуть нерівними. А ось вироби в натуральній оболонці чистити заздалегідь точно не потрібно. Та й після варіння її можна не зніматиадже вона їстівна.