Як їсти копченого омуля?

0 Comments 02:44

Невеликі шматочки омуля заморожують і їдять у сирому вигляді, при цьому вмочують суміш чорного перцю з сіллю. Дуже смачно виходить омуль холодного та гарячого копчення, а також у консервованому вигляді з томатним соусом та олією.

Скільки зберігається омуль холодного копчення, залежить від умов зберігання. У вакуумі у холодильній камері при +5°С копченість можна зберігати до 30 днів, у температурному режимі від -2°С до -5°С тривалість зберігання збільшується до 2 місяців.

Риба омуль – Представник сигових (родина лососевих). Високо цінується за своє ніжне, багате на корисні речовини, делікатесне м'ясо. Його можна, можливо смажити, гасити, запікати, варити з нього юшку, а омуль гарячого чи холодного копчення, особливо балик, стане справжньою окрасою святкового столу.

Related Post

Як зняти праву внутрішню гранатуЯк зняти праву внутрішню гранату

Що буде, якщо зламається внутрішня граната? Шарнір рівних кутових швидкостей, тобто ШРУС або граната – одна із складових ходової частини автомобіля. Через ШРУС відбувається передача крутного моменту на колеса. Відповідно,