Традиційно вважається, що копчені курячі крильця – Ідеальна закуска для пивних вечірок, але і дами, і дітки із задоволенням будуть ласувати крильцями, вмочуючи їх у всілякі соуси і додаючи на задоволення листя зеленого салату.
У курячих крильцях містяться вітаміни A, C, E, група, холін, біотин. Необхідні організму макро- та мікроелементи. Ось тільки деякі з них: натрій, кальцій, залізо, калій, магній, цинк, мідь та багато інших.
Для приготування крил у коптильні оптимально підтримувати температуру 100-110°С. Через 20 хвилин після початку копчення потрібно відкрити кришку, дати вийти пару і трохи просохнути курячому м'яса. Після цього знову закриваємо кришку та готуємо блюдо ще 20-30 хвилин.