Як інакше називається анчоус?

0 Comments 04:57

Поточна версія сторінки поки що не перевірялася досвідченими учасниками та може значно відрізнятися від версії, перевіреної 5 серпня 2021 року; перевірки вимагають 2 редагування. Європейський анчо́ус, або хамса́ (лат. Engraulis encrasicolus) – вид риб із сімейства анчоусових (Engraulidae).

Анчоус незважаючи на родинні стосунки з хамсою, солиться зовсім інакше, не як кілька і не як хамса. По-перше, виробники роблять явний та дуже сильний пересол. По-друге, анчоусний посол — дуже довгий, не менш як півроку, а то й рік.

Тулуб кільки порівняно маленьке і з боків більш сплющене, а у анчоусів тулуб подовжений з темно-синім відтінком зверху, а знизу – з білуватим відтінком. інше відмінність між кількох і анчоусами – у вмісті жирів. Анчоуси більш багаті на жири і під час посолу немає необхідності додавати пекучих спецій.

Замінити анчоуси можна кількою пряного посолу, а якщо потрібен легкий тон, то й зовсім звичайній, «робоче-селянській». Можна так само замінити анчоус тайським чи в'єтнамським рибним соусом.

Related Post

Як можна розділити суміш сірчаної кислоти та водиЯк можна розділити суміш сірчаної кислоти та води

Чи можна змішати сірчану кислоту з водою? Розведення кислоти – приготування розчину меншої концентрації. Розчин меншої концентрації містить більшу кількість води. Однак ні в якому разі при розведенні не можна

Як починається виразковий коліт?Як починається виразковий коліт?

Виразковий коліт, як правило, починається з ураження прямої кишки. Процес може залишатися локалізованим на цьому рівні (виразковий проктит) або поширюватися в проксимальному напрямку, часом уражається вся товста кишка. У поодиноких