Рукола містить флавоноїди та дубильні речовини. Рукола містить безліч антиоксидантів та клітковини і містить більше кальцію, ніж капуста. Як і петрушку, її можна жувати, щоб боротися з неприємним запахом із рота. У нього характерна форма листя, і всі його квіти, насіння та листя їстівні.16 лип. 2021 р.
Як правильно їсти руколу?
Рукколу найчастіше додають у салати, закуски, бутерброди, сендвічі, різотто, піцу, начинки для випічки, соуси, а також у гарніри та інші страви. Вона відмінно поєднується з м'ясом, рибою та морепродуктами, бобовими, сирами, горіхами. Нерідко ароматну траву використовують при консервуванні.
Чи можна їсти руколу просто так?
Салат-рокет, ерука, гірчична трава – так називають руколу у різних кінцях світу. Своє місце ця зелень знайшла у багатьох кухнях світу. Рукколу їдять просто так або додають як освіжаючу ноту до других страв. Це постійний компонент салатних міксів та унікальна добавка до смузі, овочевих супів.